Katarzyna Ostanek

Wiceprezes Zarządu Fundacji „Muzyka, Sztuka, Kultura”

Katarzyna Ostanek – bizneswoman
Doświadczony manager biznesowy o doskonałych umiejętnościach w zakresie zarządzania projektami i współpracy z klientami. Skuteczna w działaniu. Dobry strateg w rozwoju biznesu, marketingu oraz zarządzania wizerunkiem firmy.
Wieloletnie doświadczenie zawodowe zdobyła pracując w różnych branżach z odmiennymi oczekiwaniami klientów.
Rozwijała swoje zdolności i awansowała po szczeblach kariery zawodowej w korporacjach międzynarodowych – globalnych, m.in. francuskich, włoskich, amerykańskich, brytyjskich oraz japońskich, dochodząc do stanowiska dyrektora generalnego oddziału, w piątym globalnym koncercie kosmetycznym świata –Shiseido.
Posiada umiejętności poszukiwane w biznesie , takie jak:

• Strategiczne myślenie
  • Dobre umiejętności planowania
  • Negocjowanie
  • Zarządzanie relacjami
  • Kreatywność
  • Umiejętność pracy pod presją czasu
  • Doskonałe umiejętności komunikacyjne

Organizator wielu prestiżowych eventów na najwyższym poziomie. Wieloletnia współpraca z Ambasadorami Japonii w Polsce oraz prestiżowe współdziałanie z Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha w Krakowie. W latach 2013-2016 Partner Teatru Wielkiego Opery Narodowej w Warszawie.